Längtan och vemod

Tänk att det, trots att jag längtar fasligt mycket efter våren nu, kan kännas lite vemodigt att vintermånaderna redan har passerat. Det kan visserligen komma både ett och två vintriga bakslag under mars (och kanske även under april) men ”den värsta” vintern är redan över, och så även härligheter som semmeltider och skidåkarväder. Dessutom kom jag att tänka på att tulpanernas tid snart har passerat. Passade därför på att köpa med mig en bukett hem idag och förevigade dem när de väl landat på köksbordet. Kanske blir detta årets sista…
Foto: Hannarty

3 reaktioner till “Längtan och vemod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s