Kristallklart

I dagarna har vi kunnat läsa hos Trendenser-Frida om ett helt nytt sätt att plåta mäklarbilder, nämligen i mörker. Med andra ord något helt annat än alla ljusa och fräscha lägenheter med perfekt ljussättning som vi är vana vid att se. Bilderna ifråga användes som pressbilder men lägenheten synd nu även på Alvhems hemsida i ”vanligt ljus”. Hur som helst är lägenheten en riktig dröm med rum i fil, fantastisk takhöjd, vackra spegeldörrar och kristallkrona efter kristallkrona hängandes i taken. Tummen upp säger jag och hatten av för superduktiga Sarah Widman som står för stylingen.
Foto: Helene Smedberg Bernstone för Alvhem Mäkleri Styling: Sarah Widman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s