Grand hôtel Mölle

Det blev en snabbvisit till Skåne denna helg och igår morse blev vi bjudna på frukost och födelsedagsfirande på Grand Hôtel i Mölle. Väldigt trevligt (och gott) var det och hotellet bjöd på en helt fantastisk utsikt över Mölle och sundet nedanför. Men trots allt så är det inget som går upp emot att besöka detta mysiga lilla samhälle under sommarmånaderna och givetvis då även ta en tur upp till Kullaberg. Det har vi gjort i stort sätt varje sommar i min uppväxt och det är en tradition som jag gärna fortsätter med många år framöver. Mölle är med andra ord ett hett tips till alla er som planerar att besöka Skåne i sommar och missa då heller inte det här mysiga krukmakeriet. 
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s