Tre bast

För ett par veckor sedan när jag var ute på loppistur här på söder så gick jag förbi en nyöppnad butik på Götgatan. Det var en sån där krimskramsbutik som jag vanligtvis bara passerar men så fick jag syn på något i skyltfönstret som drog till sig min uppmärksamhet. Jag kilade in och hittade det jag sökte, nämligen en liten korg med lock i bast. Det visade sig att de såldes i trepack (i tre olika storlekar) till fyndpriset 50 kronor. Med andra ord var det bara att slå till och nu står minstingen av trion på vår fönsterbräda i sovrummet, mellanvarianten har vi i badrummet och den tredje har fått ta plats på det gula skåpet i vårt vardagsrum. Således fick de tre korgarna helt olika användningsområden och innehåll men passar lika bra på alla ställena tycker jag. Inte minst eftersom jag var sugen på att plocka in lite mer naturmaterial i inredningen här hemma, och så är det ju alltid kul att fynda!
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s