Fredagsbukett på en måndag

I helgen var jag i Åre med några vänner och åkte skidor. Vädret var helt magiskt bra och helgen blev väldigt lyckad med många skratt, roliga After ski’s, god mat och lite fler choklad- och fikapauser än vad byxlinningen tålde… Väl tillbaka hemma i vardagen igen slog det mig att det inte blev några helgblommor förra veckan av förklarlig anledning. Därför blev det en tur till blomsteraffären efter jobbet idag där jag införskaffade förra veckans uteblivna fredagsblommor. En blandning av rosa rosor, eukalyptus och en skir rosa blomma med ”taggiga blad” blev det. Den sistnämnda vet jag dock inte namnet på, vet du?
Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s