Våriga pasteller

Spottade denna fina lägenhet hos Alvhem Mäkleri och fastnade för de ljust pastelliga tonerna i inredningen. Det är liksom det här jag längtar efter just nu när våren är på ingång. Ljusa dova toner i pastell som kan pigga upp vilken vintertrött själ som helst! Lite extra förtjust blev jag i det prickiga överkastet på sängen. Jättefint tycker jag och just prickigt verkar vara i ropet – kolla in Hemtrender-Jennys fina ”pinspirationslista” till exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s