Månadens lista – Mars

För en vecka sedan postade Tant Johanna en ny månadens lista på sin blogg och jag tänkte att jag skulle hänga på med en egen version även denna månad. Dock har jag dragit ner lite på kategorierna och använder endast hälften Johannas kategorier.

Kollage: Hannarty
Kollage: Hannarty

Frisyr: Jag är i valet och kvalet om jag ska kapa av en bit av håret vid nästa klippning i slutet av månaden. Men när jag ser fina (och enkla) frisyrer som denna blir jag sugen att behålla mitt långa hår ett tag till…

Skor: Nog för att vi åkte på ett vinterbakslag här i Stockholm i helgen men snart är det ändå dags att plocka fram alla nätta vårskor ur garderoben igen. Dessa godingar från Isabel Marant skulle jag inte tacka nej till i vår.

Citat: Det här citatet tycker jag ligger helt rätt i tiden med tanke på den fantastiska folkvågen Rocka sockorna som Nathea Anemyr, 10 år, startat. Håller med Nathea om att annorlunda är bra, annorlunda är roligt! Postern på bilden hittar ni här.

Kaffekopp: Vi har två stycken prickiga kaffekoppar från Marimekko här hemma och jag gillar dem väldigt mycket. Därför skulle jag gärna fylla på skåpen med en hel drös till.

Resmål: Månadens resmål blir Dublin, av den enkla anledningen att jag åker dit imorgon med jobbet. Det återstår att se hur mycket jag får se av själva staden eftersom vi har ett fullspäckat konferensprogram på agendan, men det ska ändå bli väldigt skoj att åka dit. Dublinpostern i kollaget kommer härifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s