Västkusthelg och ny kamera

I fredags efter jobbet satte vi oss på tåget mot Kungsbacka för att hälsa på M:s föräldrar över helgen. Det blev en väldigt skön och avkopplande helg som förvisso inte bjöd på så värst fint väder, men desto mer god mat och trevligt umgänge! M:s mamma hade den äran att fylla år så på lördagen vankades det födelsedagsmiddag.Gbgshelg 042Gbgshelg 045

Jag passade dessutom på att testköra vår nya kamera som införskaffades i veckan. Födelsedagsblommorna fick agera ”testmotiv” och jag måste säga att kameran skötte sig bra trots att den rattades av en amatörfotograf… Med lite mer övning så tror jag helt klart att vi kommer att trivas bra ihop, jag och kameran!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s