Uteplatsinspiration

Förra helgen hade jag som plan att ta itu med vår franska minibalkong. Tanken var att plantera blommor, tvätta utemöblerna (jo det får faktiskt plats ett liiitet bord och två stolar där ute) och kanske rent av inviga den för säsongen med en kopp kaffe. Men icke. Det bjöds på snöblask och höstlikt väder, vilket dessvärre är en väderlek som håller i sig här i Stockholm. Men inte mindre sugen blev jag att fixa fint på balkongen när ett trevligt mail damp ner i inkorgen i dagarna med finfin uteplatsinspiration. De inspirerande bilderna är resultatet av ett samarbete mellan Cuprinol och stylisten Sarah WidmanVardagsrum4

Sarah har verkligen fått till en riktigt ombonad och fin känsla i sitt uterum och hon tipsar om att inte begränsa sig när man inreder utomhus. Med rätt färg kan i stort sätt vilka möbler som helst målas om och ställas ut i trädgården. Byrån på bilden längst ner har Sarah själv målat om med dörr- och fönsterfärg. Smart tips, inte sant! Matplats1Vardagsrum2Bilder: Pressbilder från Cuprinol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s