Nio: Mars 

Imorgon står det första april i kalendern och årets första riktiga vårmånad är då här. Jag längtar som en tok efter fler plusgrader och solsken och jag hoppas att det snart blir sanning här i Stockholm. Men innan dess tänkte jag avsluta månaden som jag brukar, dvs genom att ge en återblick av den gångna månaden enligt Instagram (@hannarty).11106353_10152746764100222_1225831924_n (2)

1) Postade en liten glimt från vårt vardagsrum 2) Vi tillbringade en helg på västkusten där jag hittade fina pärlhyacinter i en kruka 3) En annan helg i mars var vi i Skåne där vi bland annat hann med födelsedagsfirande på Grand hotell i Mölle. Tips på utflyktsmål! 4) Vi testade helgkassen från Köttbaren en fredag och njöt av god (men inte lysande) trerätters middag 5) Jag och några tjejkompisar tog nattåget upp till Åre för en helg fylld med skidåkning, solsken och After ski 6) Fortsatte att pynta lägenheten med tulpaner i blandade färger 7) Tillbringade ett par dagar med jobbet i Dublin där vi bodde på fina Barberstown Castle och konfererade 8) Köpte hem rosor i favoritfärgen… 9) …och premiärfikade på mysiga Café Pascal vid Odenplan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s