Vitt kakel

Om du var på vårens upplaga av Formex (eller följer någon på Instagram som var där) har du säkerligen inte missat den vitkaklade väggen i restaurangen Nordic eat som spred sig som en löpeld i sociala medier. Klassiskt vitt kakel var även vad vi valde när vi renoverade köket här hemma i våras. Enklast möjliga med andra ord men jag är verkligen supernöjd med resultatet (och lite extra nöjd är jag ju förstås eftersom vi gjorde det själva). Ett annat fint kök med vitt klassiskt kakel hittade jag i en lägenhet som just nu ligger ute till försäljning hos Stadshem. Snacka om enkelt och snyggt! SFD3767609D01954D08A615DEB3D9B3C017SFDB96DD0C6496C4E8C93281511A7688D04

Om du vill ha ännu mer ”vitt-kakel-inspiration” så spana in Tant Johannas toppenfina kök här!

Foto: Janne Olander för Stadshem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s