Dukningstips till påskmiddagen

Idag är det påskafton och många med mig planerar säkerligen att duka upp en härlig påskmiddag ikväll. Tänkte därför visa ett enkelt tips på hur man kan servera äggen på påskbordet. För ägg måste man ju ha på påsken, inte sant?Dukningstips påsk 011 Dukningstips påsk 014

Jag började med att klippa av locket på en äggkartong. Sedan klippte jag till två lagom stora bitar av silkespapper och lade ner dem i kartongen som dekoration. Äggen målade jag små hjärtan på med en tuschpenna (och ett av dem skrev jag Glad påsk på som synes…). Till sist dekorerade jag alltihop med några fjädrar. Lätt som en plätt med andra ord! Dukningstips påsk 019 Dukningstips påsk 021Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Dukningstips till påskmiddagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s