Söderlya till salu

Kikar in och säger hej såhär på påskdagen och passar på att tipsa om en väldigt fin lägenhet som just nu ligger ute till försäljning hos Fantastic Frank. Stylingen är signerad Josefine Hååg och är en riktig fullträff rakt igenom om ni frågar mig. Trumpeten (som är oväntat snygg som inredningsdetalj) och den transparenta ”jordgloben” är prylar som jag gillar lite extra mycket i inredningen. Fler inspirerande bilder från lägenheten hittar ni härSFD1C563A18C6F848BBB8B5447A3F4A7548_2200x SFD40493FE938244C18BA4E88BEEA99DB04_2200xFoto: Joakim Johansson för Fantastic Frank, Styling: Josefine Hååg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s