Årets första balkongblommor

Äntligen har det blivit aningens varmare här i Stockholm och med lite tur så är nu vårvärmen här för att stanna. Helt säker kan man ju däremot inte vara, jag menar det var ju bara några dagar sedan det snöade senast, så för att vara på den säkra sidan så fick årets första balkongblommor bli några frosttåliga penséer.Årets första balkongblommor 010

Just penséer känns så härligt nostalgiskt för mig då de påminner mig om när jag var barn. Minns så väl när jag åkte till blomsteraffären tillsammans med mamma varje år på vårkanten och köpte penséer i långa banor. Det roligaste var att jag fick välja några stycken egna som jag sedan planterade i blomlådorna utanför fönstren i min lekstuga (som för övrigt var en kojliknande variant på ben som brorsan hade byggt till mig).
Årets första balkongblommor 004Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s