Önsketrio – April

Ett inspirerande tidningsomslag, ett mysigt vårplagg och en alldeles speciell tekanna. Ja, där har ni trion som mitt hjärta bultar lite extra för just nu. En trio som även får bli startskottet för en ny kategori här på bloggen som jag kort och gott tänkte kalla Önsketrio. Hoppas ni gillar!
Min trio - April

1) Alltså, jag säger bara en sak – HUR fin är inte kökssoffan på senaste omslaget av Plaza Interiör? Denna klassiska möbel (som vi givetvis hade hemma i bondköket på landet när jag var liten) har just precis nu kvalat upp på vill ha listan och gjort ett återtåg i min värld. Synd då bara att vårt kök är alldeles för litet för en soffa…

2) Med våren kommer som så många gånger förr en längtan att klä mig i ljusa pasteller. Känns det igen även för er del? Den här mysiga långkoftan från Edblad skulle jag gärna svepa in mig i under våren.

3) Jag har länge letat efter den perfekta tekanna och tror mig nu ha hittat just den jag vill ha. För visst är den väl urtjusig den här varianten från Guy Degrenne! Sen är den ju inte så värst billig direkt, men önska kan man alltid som det heter…

En reaktion till “Önsketrio – April

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s