Bloggfrukost, Pinterestföreläsning och neutrala blommor

Inledde dagen med att styra stegen mot Scandic Grand Central där det vankades bloggfrukost arrangerad av Jenny (Hemtrender). Som vanligt var det väldigt roligt att få chansen att träffa alla trevliga ”bloggkollegor”, både nya och gamla bekantskaper. Dessutom fick vi lyssna till en föreläsning om Pinterest som hölls av PR-ansvarig för Pinterest Sverige. Väldigt intressant var det och jag som är en relativt oaktiv ”pinnare” fick många tips och idéer om hur en kan använda Pinterest på bästa sätt. Hemma 005

Blommorna på bilden däremot har inget att göra med morgonens frukosttrevligheter, nej de köpte jag senare under dagen när jag var på väg hem från jobbet. Det var nämligen hög tid att byta ut förra helgens påskbukett mot något lite mer neutralt (läs mindre gult) och då föll valet på en grönvit enkel bukett bestående av eukalyptus och prärieklocka.

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s