Nytt hemma – Läslampa till soffhörnan

Igår kvistade jag och mamma iväg till IKEA en snabbis på eftermiddagen. Jag hade samlat ihop några saker på en inköpslista som behövde inhandlas och däribland fanns en golvlampa till vardagsrummet. Vi sitter nämligen ofta och läser i vår soffhörna lite halvt i blindo eftersom vi inte har haft någon riktigt bra ljuskälla där (förrän nu).
Hemma hos oss 015

Vilken lampa det skulle bli var redan bestämt så det var bara att traska raka vägen till lampavdelningen och plocka en kartong innehållandes golvlampan Aröd. Lampan åkte upp ur kartongen redan igår kväll och står nu på plats i vardagsrummet och lyser.
Hemma hos oss 022Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s