Att falla för ett koncept

På vår mataffär rakt över gatan poppade det nyligen upp en ny hyllsektion innehållandes diverse produkter från Beijing 8. Lika snabbt som det landade i butiken var alltihop slut igen (bor man på Söder så gör man), men så i helgen när M var och handlade hade de fyllt på lagret. Han köpte då med sig två kartonger med dumplings, ett par såser samt en sån där ångkokarkorg i bambu. Igår testlagade vi att laga det till middag och snacka om att det var gott!  Beijing 8Jag föll som en fura för den goda maten (och den smarta idéen med att kunna ångkoka dumplings hemma utan större ansträngning), men jag blev även helt såld på hela konceptet kring Beijing 8. Snyggt förpackat (som är så pass viktigt nu för tiden att det till och med skrivs hela blogginlägg på ämnet), enkelt, gott och tillräckligt snabbt för att fixa ihop på en måndag. Så här såg det ut hemma hos oss när vi dukade upp vår dumplingsmiddag igår. Dumplingsmiddag 012Som tillbehör hade vi ångkokade edamebönor med flingsalt samt en mycket god rödkålssallad med asiatisk touch som vi lagat en gång tidigare till en annan rätt.

Foto: Översta bilderna – Beijing 8, Nedersta bilden – Hannarty

2 reaktioner till “Att falla för ett koncept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s