En spaljé som inredningsdetalj

För en tid sedan tipsade jag om att man kan använda armeringsnät som anslagstavla. Ett liknande tips hittade jag hos IKEA Livet Hemma för någon vecka sedan, där hade stylisten Pella Hedeby använt spaljén Barsö som anslagstavla. ikea_svartvit_arbetsplats_inspiration_2Idag dök det dessutom upp ett annat tips hos Livet Hemma om ytterligare ett användningsområde för spaljén i fråga. Vips hade den ”förvandlats” till en dekorativ hänganordning för kläder, förvaring och annat. Kul tycker jag att laborera med prylar i helt andra sammanhang än vad de först var tänkta att användas till. Endast fantasin sätter gränserna! ikea_barso_spring_inspiration_1

Bilder: IKEA Livet Hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s