Svaret på varför stavas ”bloggbonus”

Titt som tätt får jag frågan om varför jag bloggar, och i ärlighetens namn är den som undrar faktiskt ganska ofta jag själv. Det händer nämligen relativt ofta att jag funderar över syftet med mitt bloggande och vad jag känner att det ger mig. Anledningen till att frågan har dykt upp mer än en gång tror jag beror på det faktum att jag arbetar heltid och även har diverse andra intressen utöver bloggen. Att få tiden att räcka till är därför en ständig akilleshäl.

Svaret på frågan, och det som definitivt är den största drivkraften till att jag fortsätter, är givetvis mitt stora (ibland alldeles för nördiga) intresse för inredning. Bloggen har blivit min digitala anslagstavla där jag får utlopp för min kreativitet och det är dessutom en perfekt motpol till mitt annars ganska okreativa måndag till fredag kneg.

Men så finns det även en annan anledning, eller förklaring om man så vill. Den plattform som länge endast har varit en digital värld har successivt förändrats till att alltmer även innefatta ett socialt nätverk i verkliga livet. Genom bloggträffar, pressvisningar, mässor och andra sammanhang har jag haft förmånen att träffa andra bloggare med likasinnade intressen. Kontaktnätet med bekanta har växt och som en ren bonus har jag haft sådan tur att jag träffat riktiga vänner genom bloggandet. Roligt är bara förnamnet och för er som eventuellt har undrat så kan jag intyga att inredningsbloggare är ett väldigt trevligt släkte! 105ba-bloggforum2014

Bild från Bloggforum 2014 som gick av stapeln för knappt ett år sedan.

2 reaktioner till “Svaret på varför stavas ”bloggbonus”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s