Snart försäljningsdags

Att det har varit tyst här på bloggen sedan i fredags har sin förklaring. Jag har nämligen varit fullt upptagen med att städa och styla min lilla solnalägenhet som snart ska säljas. Trots att jag inte har bott där på nästan ett år (den har varit uthyrd i andrahand sedan jag flyttade till Söder) så känns det lite vemodigt att den snart inte är i min ägo längre… Idag var fotografen där och plåtade och i slutet av veckan dyker den upp på Hemnet. Känns spännande för en annan som aldrig tidigare sålt någon bostadsrätt.11134448_10152789363235222_1690193687_n

En drös med mäklarbilder utlovas här på bloggen i slutet av veckan, tills dess bjuder jag på en glimt från köket där jag pyntade bordet med en bukett franska tulpaner. Visst är de väl vackra när de hänger sådär?

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Snart försäljningsdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s