Marimekko A/W 2015

Det är ju verkligen ingen överdrift att påstå att det känns alldeles för tidigt att tänka på höst och vinter såhär års när årets härligaste månader står för dörren. Men när det plingade till i inkorgen igår och ramlade in så här fina nyheter och inspirerande bilder från Marimekkos A/W kollektion så kan jag inte riktigt låta bli att tänka förbi sommaren och hoppa rakt in i höstsäsongen.006_66943_7

Varför? Jo, eftersom jag har blivit lite halvt besatt av Marimekkos fina prickmönster. Jag har ett par svartprickiga muggar sedan tidigare men nu vill jag väldigt gärna även ha en filt, en kudde, en skål och… ja, ni fattar! Tummen upp säger jag till dessa prickiga finheter! 008_66945_7

Visste ni förresten att Marimekko numera har en kvinnlig VD. Tiina Alahuhta-Kasko har tagit över rodret och Marimekko är därmed det andra börsbolaget i Finland med kvinnlig VD. Att hon endast är 33 år gammal gör ju inte saken sämre. Heja säger jag!

Foto: Pressbilder Marimekko

2 reaktioner till “Marimekko A/W 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s