Månadens lista – April

Att läsa blogginlägg i listformat tycker jag är både roligt och inspirerande. Dessutom gillar jag Tant Johannas koncept med att utgå ifrån samma kategorier varje månad men med uppdaterat innehåll. Jag hakar därför på hennes ”månadens lista-utmaning” även denna månad med min alldeles egna version. Håll till godo!

Mat

April Mat

Hembakad pizza är en riktig favorit hos mig. Ett litet aber är dock att jag är lite känslig för gluten. Därför blev jag lite extra glad när jag hittade det här receptet på allergivänlig Regnbågspizza. Ser urgott ut om ni frågar mig!

CitatApril citat 2

Mitt mantra i april. Nu är det långpass på landsvägscykeln som gäller inför Halvvättern. Kör, bara kör!

FrisyrApril Hår

Måste bli bättre på frisyrer. Jag varvar hästsvans med utsläppt och det är ju inte så vidare värst kul kan man tycka. Snygga frisyrer som denna bör väl inte vara så svårt att svänga ihop…?

Musikapril musik 2

En favorit som snurrat om och om här hemma i högtalarna på sistone är Firestone med Kygo. Gilla!

SkorApril skor

Snygga budgetfynd från H&M som gärna får pryda mina fossingar i sommar!

Sweatshirtapril tröja

Nytt och fint i tröjformat från & Other Stories, åker upp på månadens önskelista pronto!

ResmålApril Resmål

Här hemma har vi börjat planera sommarsemester och just nu står Sardinien högst i kurs som potentiellt resmål. Ju mer vi googlar desto ivrigare blir vi att åka just dit! Verkar liksom bra alltihop. Någon som varit där och vet mer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s