Doftljus till budgetpris

Här hemma pustar jag och svärmor ut i soffan efter en dag på trädgårdsmässa. M ligger utslagen på sängen och sover efter att ha cyklat mountainbiketävling på förmiddagen, och vi laddar mentalt alla tre för att orka ta oss upp och ut för att äta middag på en restaurang här i kvarteret.
Ljus 029Innan det är dags för lördagsmiddag tänkte jag passa på att tipsa om ett fint (och väldoftande) doftljus som jag köpte på H&M Home häromsistens. Just doftljus tenderar att kunna vara precis hur dyra som helst, men detta fick jag med mig hem för endast 80 kronor. Finns i flera olika dofter och färgvarianter och får bli dagens budgettips!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s