Till salu på vår gata

Eftersom min Solnalägenhet just nu är till salu har jag Hemnetspanat lite extra mycket på senaste tiden. Mest för att det är kul men även för att hålla koll lite på prisläget. Klickade runt och kollade om det fanns några lägenheter till salu på vår gata här på Söder, och det fanns det faktiskt. Bland annat en fin tvårummare som ligger en bit bort på vår gata. Jag föll för utsikten över takåsarna och för det fina sovrummet med dubbeldörrar ut på balkongen. 1711159 1711162

Jag har inte direkt reflekterat över det faktum att vi ”bara” bor på andra våningen i vårt hus. Att det är trevligt att komma upp en bit i huset har jag ju förstås tänkt på men det var först när jag såg den här annonsen som jag insåg vilken skillnad det kan vara att bo på andra respektive femte våningen på en och samma gata. För visst är det väl något alldeles extra att ha utsikt över takåsarna… 1711163 1713121För er som gillar den fina solstolen på balkongen kan jag tipsa om att jag såg just en sådan på Granit häromdagen till bra pris. Fanns både i svart och vitt. Dock inget för vår balkong, tror nämligen knappt att den får plats där hopvikt…

Bilder: Erik Olsson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s