Önsketrio – Maj

Sköna maj är äntligen här och ny månad betyder att det är dags för en ny önsketrio. Förra månadens trio såg ut så här och var den första i denna nya kategori. Den här gången är det stora växter, linnetyg och palmblad som pockar på min uppmärksamhet.Önsketrio - Maj

1) Efter att ha kikat in i den här fina lägenheten har jag inte kunnat sluta tänka på fina storvuxna växter (gärna mindre träd). I veckan har jag spanat miniträd i flera blomsteraffärer men har lyckats hejda mig i sista stund. M Å S T E vänta tills vi är åter från vår stundande semester. Vore ju tråkigt om trädet ifråga skulle kola vippen med detsamma menar jag… Det fina citronträdet på bilden står i krukan Emelia och finns hos Artilleriet.

2) Häromsistens införskaffade jag en liten linneduk till vårt soffbord. Det var ju inte så att det mättade mitt linnebehov direkt. Nu vill jag nämligen ha mer, gärna i form av denna finfina morgonrock från H&M Home.

3) Edblads nya smyckeskollektion Palm är ju precis hur fin som helst. Vill ha, ja, det mesta!

En reaktion till “Önsketrio – Maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s