Årets möbel 2015

Sköna hems utmärkelse Årets möbel utsågs i dagarna och går i år till Thomas Sandell och Pierre Sindre för fåtöljen Chester. Fåtöljen ifråga finns i flera olika färgkombinationer och min favorit är (inte helt oväntat) den här i rosa och vitt! Så ljuvligt prinsessig och ändå modernt snygg!

chester_arets_mobel_2015

Kanske en passande doppresent till den nya sessan i Storbritannien? Inte minst med tanke på att den, som namnet antyder, har engelsk koppling. Idén kläcktes nämligen på en inspirationsresa till England där Sandell fick syn på ett gäng gamla clubfåtöljer. 

Foto: Kristian Pohl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s