Piontider

Trots att vi har lägenheten fylld med snittblommor från helgens lägenhetsvisning av Solnalyan så kunde jag inte låta bli att köpa hem årets första pioner igår. Imorse hade de redan slagit ut och de är ju helt makalöst vackra. Kul också att det finns så många olika sorter och färger att variera sig med. Dessa är så skira i kronbladen att de nästan ser ut att vara gjorda av silke!Hemma 031 Pioner 003

På den nedersta bilderna skymtar min nya bubbliga ljusstake. Den kommer från H&M Home och blev min för under hundringen. Fin tycker jag och passar bra ihop med våra två andra glasljustakar som står där intill.

Foto: Hannarty

En reaktion till “Piontider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s