I have this thing with floors

Att mer och mer färg har börjat smyga sig in i inredningen igen som en klar trend har säkert inte undgått någon. De stilistiska vitamålade hemmen finns förvisso kvar på många håll men det är makalöst hur mycket som det har målats väggar i mörka blå, grå och gröna nyanser i bloggvärlden på senaste tiden. Snyggt javisst, och såklart en tydlig trend!

_44b8408-malmopalmblad-svartvit-100219En annan trend som går hand i hand med att addera mer färg till inredningen och som syns mycket just nu är kaklade golv i starka färger och vackra mönster.

voltaire---midnatt-53241Mönstren är ofta stora och maffiga med inspiration hämtad från exotiska breddgrader. De vackra kakelplattorna på bilden ovan kommer från Marrakech Design som har en hel drös med klassiskt mönstrat kakel i sitt utbud.

11118880_10152765677560222_525501590_nDet rödmönstrade golvet heter Blomma – Grand Central och känns igen från just hotellet Scandic Grand Central. Bilden på golvet och mina fötter tog jag när jag var där på bloggfrukost tidigare i våras. Snyggt så det förslår!

Apropå fina golv och fötter. Visste ni att det finns ett helt Instagramkonto tillägnat just detta? Kontot som har över 330 000 följare heter @IhaveThisThingWithFloors. De uppmanar sina följare att ta ”selfeets” och alla selfeet-bilder samlas sedan under hashtagen #ihavethisthingwithfloors. Genialt och fantastiskt mycket fina fötter och golv att inspireras av!

Bild 1 och 2: Marrakech design, Bild 3: Foto Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s