Morsdag och andra försommarfestligheter

Ni har väl inte glömt bort att ösa kärlek över er mamma idag på morsdag? Min kära mor befinner sig just nu hos mormor i Skåne så jag fick ge henne (och mormor) morsdagkramar via telefon. Men som tur var hade jag hunnit leverera en liten present till henne redan innan hon åkte dit häromdagen.ikea_inspiration_morsdag_2Har du däremot din mamma inom räckhåll idag så är ju fina bakverk alltid uppskattat att bjuda på. Fin inspiration på just det temat hittade jag hos IKEA Livet Hemma i form av chokladmuffins med hallontopping. Mums! ikea_studentpresent_inspiration_1IKEA bjuder för övrigt på massor av fin inspiration till stundande försommarkalas just nu. Som tillexempel den här fina studentpresenten som har packeterats i presentpåse, silkespapper och kort från pappersshoppenikea_brollop_inspiration_2En annan kul idé som jag hittade hos IKEA var dessa hängande vaser. Här har man använt vasen Ensidig som hängts upp med hjälp av sidenband. Jag tänker mig att det går minst lika bra att använda ursköljda glasflaskor och presentsnöre. Enkelt och fint tips till sommarkalaset! 

Bilder: IKEA Livet Hemma 

2 reaktioner till “Morsdag och andra försommarfestligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s