Nio: Maj 

Maj gick i ett nafs. Minst sagt. Imorgon står det första juni i almanackan vilket betyder sommarmånad och bästa vännens födelsedag, trevligheter i dubbel bemärkelse med andra ord. Men innan vi tar oss an juni med full kraft så tänkte jag avsluta den gångna månaden som jag brukar med ett gäng instaglimtar. 

1) Hängde i soffan en lördag och såg Måns vinna hela Eurovision-kalaset! 2) Tillbringade en vecka i fantastiska New York… 3) …där vi drack drinkar på takterasser… 4) …och åt en massa gott! 5) Dessutom turistade vi tills vi storknade… 6) …och kom hem lagom tills häggen blommade i Stockholm. 7) Frossade i glass på Bondens glasskalas i Roslagen. 8) Började på keramikkurs och lyckades få ihop några sneda och vinda alster… 9) …och firade att Solnalyan blev såld till hurra-pris! 

Foto: @hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s