Blomrea

Att det är rea i blomsteraffären hör ju inte direkt till vanligheterna. Det går ju liksom inte att rea ut förra säsongens kollektion. Möjligen att en har sprungit på ett och annat extrapris någon gång, men idag när jag var på väg hem från jobbet passerade jag en blomsteraffär med skyltningen ”Alla blommor 100 kronor”. Det vankades semestertider och därför reade man ut alla blommor innan stängning. Om jag gick förbi utan att passera gå? Knappast. Rosenskärm 028

Kikade runt och hittade en sån där fin Rosenskärm som jag sneglat på flera gånger förut. Har inte vågat slå till tidigare eftersom jag har hört att de ska vara ganska svårskötta. Men till det eminenta priset av hundra riksdaler så vågade jag chansa. Nu håller jag tummarna för att mitt kap ska stå sig länge och växa sig större i sin betongkruka…!

Och förresten, är det någon som har skötselråd så får ni gärna tipsa!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s