Murgröna och trendiga blomställningar

Nu blir det inlägg om krukväxter två dagar i rad här, men jag kan inte låta bli att visa en bild på mina två murgrönor som verkligen har fattat galoppen med att det är vår. De är alldeles fulla med nya intensivt gröna blad och de har fullständigt skjutit iväg och blivit nästan dubbelt så stora på senaste tiden. Säga vad man vill, men de är sannerligen tåliga och lättskötta de där växterna. Inte minst med tanke på att de fått vatten lite hipp som happ utan större eftertanke sedan jag köpte dem för sisådär två månader sedan…
Murgröna 017Läste förresten hos bloggvännen Hemtrender-Jenny att piedestaler är en av vårens stora inredningstrender. Kul tänkte jag som köpte mina två piedestaler för ganska precis ett år sedan av den enkla anledningen att vi saknar fönsterbräda i vardagsrummet. Vips så är de inte bara funktionella utan alltså även trendiga. Kanske är det därför murgrönan frodas lite extra bra precis just nu…?

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s