Önsketrio – Juni

Mest av allt önskar jag mig semester och sommarvärme just nu, men även några materiella ting har kvalat upp på önskelistan på sistone. Top tre kommer här i form av juni månads Önsketrio.

Är ni nyfikna på hur förra månadens trio såg ut så hittar ni den här.Önsketrio - Juni1) I helgen besökte jag och M goda vänner i Linköping och blev bjudna på en fantastiskt god Qinoa- och halloumisallad. Receptet var hämtat ur den fina boken Green Kitchen Travels som genast åkte upp på min önskelista. Boken innehåller massor av goda vegetariska recept och inspirerande bilder.

2) För en tid sedan sprang jag förbi H&M Home efter jobbet för att se om jag kunde få tag på den där spegeln som jag hade sett hos Living by W. Spegeln ifråga var, inte helt oväntat, slut i butiken men det skulle komma påfyllning inom kort. Sedan dess har dagarna gått i ett och jag har inte hunnit förbi någon mer gång. Spegeln står dock fortfarande på önskelistan. Tror nämligen att den skulle göra sig bra i vårt sovrum. 

3) På önskelistan står även något, som förvisso kanske inte kan klassas som materiellt, men vars slutprodukt helt klart är förknippat med materiella ting. Med endast ett kurstillfälle kvar av vårens keramikkurs önskar jag nämligen inget hellre än att få fortsätta att dreja och arbeta med keramik. Höstens schema på jobbet är dock lite knepigt ur en ”boka-upp-en-kväll-i-veckan-aspekt” men jag tänkte åtminstone försöka klämma in en fortsättningskurs i kalendern!

Bilder: 1, 2, 3

3 reaktioner till “Önsketrio – Juni

 1. keramikkurs är absolut en av mina högsta önskningar också. Skulle gärna hitta en helg-kurs där man fick lära sig tillsammans med nio-årig dotter.
  Får vi se något av det du skapat denna terminen tro?

  Gilla

  1. Hoppas att du hittar någon passande helgkurs, det är verkligen såå roligt! Tror säkerligen att din dotter skulle uppskatta det också!

   När det är färdigt (nästa gång ska vi glasera) så kanske jag ev vågar visa upp något här på bloggen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s