Den där berömda tiden…

…tycks aldrig riktigt räcka till så här års. Det är liksom som att timglaset rinner igenom fortare än vanligt på något sätt när det vankas försommar och kommande semestertider. Timglas 001Både privat och på jobbet är det allt på en gång just nu. Det där tipset om att man inte ska jobba rakt in i kaklet före semestern är ju en god tanke, men lättare sagt än gjort att omsätta till verklighet. Tror säkerligen att vissa av er känns igen er här! 

Hur som helst så har det blivit lite glest med inlägg på bloggen på sistone av just denna anledning. Men lite så får det nog vara nu i sommar tror jag. Blogginläggen kommer när andan faller på och tid finns helt enkelt. 

Hoppas ni vill fortsätta att kika in här emellanåt, trots att uppdateringarna inte duggar lika tätt som vanligt. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s