Fin och enkel idé för pelargonerna 

Vi har tillbringat midsommarhelgen och våra första semesterdagar hemma hos mina föräldrar på landet. Här har vi haft några riktigt mysiga dagar med nära och kära och sakta men säkert börjar nu semesterlunken infinna sig. 176Tänkte tipsa om en fin idé som finns här hemma på uthusväggen hos mamma och pappa. Här hänger fina smideshängare med krukor gjorda av järn. Att de har rostat en aning gör dem bara finare tycker jag. Kanske inget gör-det-själv-tips rakt av, men helt klart en enkel match för en smed.

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s