Createaholic

Amplar i makramé är en inredningstrend som säkerligen inte undgått någon vid det här laget. På senaste tiden har vi även kunnat se väggbonaderna göra återtåg i inredningssammanhang. Någon som har anammat båda dessa trender och skapar toppenfin knytkonst är stockholmsbaserade Fanny Zedenius. Hon driver onlinebutiken Createaholic och håller även workshops i makramé.
216858-41ff30c8607e4fc2bc298a4e7409acd8 216858-b7184f0b1ee845b2b15f8545ba873562Jag snubblade över hennes fina instagramkonto av en händelse och föll som en fura för alla fina amplar och bonader. Kolla in hemsidan här för ännu fler finheter.

Bilder: Createaholic

En reaktion till “Createaholic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s