En sommarhelg

Vilken härlig sommarhelg det blev! Jag och M tog bilen söderut igår morse för att tillbringa helgen i Trosa. Vi hade bokat in oss på Trosa Stadshotell över natten och planen var mest bara att komma bort och få en lugn och avkopplande helg. Sommar 043Sommar 056Vi strosade längs kanalen, åt lunch under ett parasoll (och klarade oss därför precis från eftermiddagens regnskur) och strosade sedan vidare för att dricka eftermiddagskaffe på en bakgård. Sommar 040Sommar 020Jag kom på mig själv med att fota vackra blommor i varendaste gathörn. Kanske är det längtan efter en trädgård som börjat smyga sig på…?Sommar 011 Sommar 063På kvällen åt vi god middag på hotellet och i morse efter frukost packade vi ihop oss, tog en sista promenad neråt hamnen och hade sedan turen att bli bjudna på fika hos några bekanta med sommarhus utanför Trosa. En härlig helg blev det, precis så som vi hade hoppats!

Foto: Hannarty

3 reaktioner till “En sommarhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s