Ampel i makramé

Förvisso är jag hopplöst sist på bollen när det gäller att knyta sin egen ampel i makramé. Men nu har jag äntligen testat, om än en väldigt enkel variant. Och ja, helt rätt gissat! Jag fick inspiration till att testa efter att ha skrivit det här inlägget häromdagen. Makramé ampel 011 Jag använde mig av hampasnöre, några träkulor som dekoration och en nyckelring för upphängning. Sedan var det bara att börja knyta, och för att vara första försöket får jag nog ändå känna mig nöjd med resultatet. Makramé ampel 019Ampeln hänger nu på gardinstången i vårt vardagsrum med en ”Plättar i luften” i krukan. Min sambo konstaterade att det var just vad vi behövde för att göra vårt liv komplett… Nåväl, det var kanske ingen livsavgörande pryl direkt men väldigt kul att testa tycker jag!

Foto: Hannarty

En reaktion till “Ampel i makramé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s