Nio: Juni

Helt plötsligt så är det sista juni och jag fattar ingenting. Hur fort gick denna månaden på en skala? Hur som helst tänkte jag göra som jag brukar när en månad är till ända, jag sammanfattar det som varit genom nio bilder från mitt Instagramkonto @hannarty. Vill ni följa mig även där så får ni det gärna!Nio Instagram Juni1) Syrenernas tid är nu över för i år, men när de blommade för fullt i början av månaden passade jag på att plocka in ett knippe och satte i en vas 2) Jag hade den äran att bli bjuden på frukost ute på Södermannagatan en solig junimorgon 3) Sedan cyklade jag 15 mil och avslutade turen med att fotogradera Rhododendron vid målgången i Motala 4) Intog soffläge och kollade på prinsbröllopet… 5) …och åt finfrukost på ett hotell i Växjö 6) Njöt av vackra blombuketter… 7) …och firade midsommar i Roslagen hos föräldrarna 8) Vi flyttade till nytt VITT kontor på jobbet… 9) …och jag hann med en 23-timmarsvisit till Istanbul innan det var dags att gå på semester!

Foto: Hannarty via Instagram 

6 reaktioner till “Nio: Juni

  1. Ja, men vad hände? Månaden är över i en blinkning. Det där med att tiden går snabbare och snabbare har jag hört en teori om; när man är fem år är ett år en femtedel av ens liv, 20%, alltså ganska mycket. Är man femtio år är ett år 1/50, bara 2%… Inte alls så mycket. Kanske gör det att man upplever det som om tiden går snabbare och snabbare?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s