Min keramik

Idag har jag äntligen varit och hämtat ut min keramik som nu har bränts en andra gång efter glaseringen i förra veckan. Det blev en hel del prylar till sist. Fyra skålar, en liten vas, två fat, och en mjölkkanna.
Keramik 010 Keramik 008 Keramik 009 Keramik 014 Keramik 018Dessa fyra kurstillfällen har verkligen varit såå roliga! Jag vill därför inget hellre än att fortsätta att skapa keramik även i höst. Ska spana in kursutbudet och se om det finns några platser kvar. Dessutom tror jag mig ha fått med två andra bloggare på ”keramiktåget” som också ville gå en kurs i höst. Vore jättekul att få sällskap vid drejskivan! 

Foto: Hannarty

5 reaktioner till “Min keramik

  1. Wow! Kul att få se. Så duktig du är!
    Hade gärna fått med mig också….om jag bodde lite närmre. Men får nog googla runt lite och se om jag kan hitta något här. Allra helst hade jag gått tillsammans med ena dottern. Kanske är det någon annan läsare som har tips på kurser i Göteborgsområdet? Gärna nord-ost om Gbg.

    Gilla

    1. Tusen tack Emma! Ja det hade varit skoj om du också hade hängt på nästa kurs, men hoppas att du hittar något i Göteborgsområdet. Tror säkerligen att utbudet där är stort!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s