Ett år i söderlyan

För precis ett år sedan flyttade jag och M ihop i söderlägenheten. Tänk vad tiden går fort ändå! Häromdagen konstaterade vi att det har tagit oss nästan hela detta året att få alla inredningsbitar att falla på plats här hemma. Vi sa redan från början att vi skulle låta det ta den tid det tar att hitta de rätta pusselbitarna istället för att köpa något tillfälligt som vi snabbt tröttnar på.  Hemma hos oss 007Hemma 007Vår soffhörna är en av de delar i lägenhetern som har ”byggts på” allteftersom. Det började med att vi hade två tavlor där på väggen. Såsmåningom blev de tre, och till sist hänger det sex stycken tavlor där. Samtliga införskaffade vid olika tillfällen utspritt över det gågna året.Hemma 013Fler kuddar adderades, mattan gjorde entré liksom det lilla sidobordet och en efterlängtad golvlampa inhandlades. Dessutom har vi nu äntligen slipat och oljat vårt soffbord så sent som förra veckan. 

Kontentan är alltså att det är klokt att låta inredning ta tid och inte förhasta sig i sina inköp. Eller som Ann-Charlotte på Stiligahem så bra beskriver det – Tillämpa ”Slowdecoration”.

Foto: Hannarty 

En reaktion till “Ett år i söderlyan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s