Nu åker jag söderut

Väskorna är packade och i detta nu sitter jag på tåget söderut. En och en halv veckas semestrande på västkusten och i Skåne står på agendan. M är redan på plats eftersom han har roat sig med att hålla svensexa för en vän i helgen och nu är det dags för mig att ansluta. iphone 2584iphone 2594Håller tummarna för att det vackra vädret ska fortsätta och att vi får några sådana där riktigt magiska sommardagar (och kvällar), precis som vi fick förra året på just dessa platser. Bjuder på några ljuvliga tillbakablickar av hur vi hade det då. iphone 2554Önskar er en fortsatt fin söndag! 

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Nu åker jag söderut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s