Shoppinghjälp

Kanske är detta ett ämne som är lite out of topic för bloggen som i övrigt mestadels brukar handla om inredning. Men jag kan inte låta bli att tipsa om något som jag provade för första gången i förra veckan.Hemma 003Det hela började med att jag hade avsatt en heldag i början av semestern för shopping. Jag gav mig ut på stan glad i hågen men efter att ha sprungit i affärer i ett par timmar utan den minsta framgång så insåg jag att jag inte tycker att det är särskilt kul med detta letande. Affär efter affär, klädställ efter klädställ. Jag gav upp och åkte hem tomhänt.

Min kloka sambo noterade givetvis att jag kom hem betydligt tidigare än förväntat och dessutom med noll och ingenting i släptåg. Hans ganska omedelbara förslag på ”åtgärd” var att boka in en tid med en Personal shopper. Det hade han en kompis som hade provat med väldigt god utdelning. Sagt och gjort, efter lite googlande hade jag bokat in en tid på ett av stans större varuhus och i torsdags traskade jag dit.

Under tre timmar fick jag all hjälp jag behövde för att ta fram kläder efter mina önskemål och behov. Slutresultatet blev tio noga utvalda plagg som fick åka med hem, och jag är verkligen hur nöjd som helst! Snacka om effektiv och bra shopping! Kan varmt rekommenderas!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s