Alla dessa ljuvliga blommor

Jag har börjat ana ett mönster här på bloggen och således även hos mig själv. Ofta skriver jag inlägg om växter och blommor och var jag än befinner mig så hamnar det massor med växter och naturbilder i kameraminnet. Kanske var det florist jag skulle ha blivit istället. Eller så nöjer jag mig med att dokumentera allt det vackra, för sådär vidare värst gröna fingrar har jag kanske inte ändå…

Sommar 228Anledningen till varför det blir så pass mycket blomsterbilder är enkel. De är ju så vansinnigt vackra alla dessa ljuvliga blomster i olika färger och former. Med andra ord är det omöjligt att passera förbi utan att knäppa ett kort.
Sommar 222Just dessa vackra rosor hittade jag i min svärmors trädgård där vi befinner oss just nu. Visst är de fina?

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Alla dessa ljuvliga blommor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s