Saffranspannkaka i repris

Igår när vi skulle ha gäster på middag funderade vi länge på vad vi skulle bjuda på till dessert. Vi bestämde oss slutligen för att göra det enkelt genom att bjuda på färska bär och turkisk yoghurt med honung och rostade mandlar. Men så när M var och handlade så slog det mig. Saffranspannkaka, klart att vi ska bjuda på saffranspannkaka! SaffranspannkakaSagt och gjort! Jag letade fram receptet på min blogg som jag testade att laga förra sommaren efter att vi hade varit på Gotland. Ville minnas att det var riktigt gott och så var det ju verkligen! Enkelt är det också, och dessutom noterade jag att det var på pricken ett år sedan som jag postade inlägget. Tänkte därför att jag skulle bjuda på länken till receptet som en favorit i repris. 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s