Blåblommig kopp till budgetpris

Få saker känns så somrigt som att dricka kaffe ur blåblommigt porslin. Fina klassisker som Mon Amie och Musselmalet är det nog få som skulle tacka nej till. Men fina blåblommiga koppar går definitivt att hitta till en lite billigare peng om man vill fynda. De fina kopparna Torg från IKEA kostar endast 29kr stycket. ikea_indigo_inspiration_2Extra fina tänker jag mig att de blir om man blandar upp dem med udda second hand porslin i blott och vitt. Så här års duggar ju loppisarna tätt så det är bara att ge sig ut och leta. 

Foto: Sara Medina Lind för IKEA Livet hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s