Önsketrio – Juli

En aning senare än vanligt kommer här månadens Önsketrio. Kanske i mörkaste laget rent nyansmässigt för att vara i mitten av juli, men detta är hur som helst tre prylar som mitt hjärta slår lite extra för just nu.Önsketrio - Juli1. Efter att ha besökt både min mammas, svärmors och mormors trädgård i sommar måste jag säga att jag som lägenhetsinnehavare saknar det där med att bara kunna kila ut bland rabattena och plocka in en bukett trädgårdsblommor. Som plåster på såren (eller som att strö salt i såren!?) önskar jag mig den fina boken Brooklyn Flowers som är fylld med fin inspiration om hur man steg för steg binder egna buketter och blomsterarrangemang. 

2. Nog för att jag just har börjat jobba igen efter semestern, men jag har ännu inte riktigt gett upp hoppet om att den riktiga sommarvärmen snart ska komma. Med lite tur kan augusti bjuda på riktigt fint väder och då vill jag vara redo att kunna hoppa i plurret i den här snygga baddräkten från Filippa K

3. Det senaste halvåret har jag kört med vit duk på vårt köksbord även till vardags. Jag lät den ligga kvar efter nyårsafton och sedan har jag haft två liknande vita dukar som jag varvat när den andra varit i tvätten. Nu börjar jag dock bli sugen på att byta nyans på duken och har då spanat på en riktig fining i linne från Edblad

3 reaktioner till “Önsketrio – Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s