Fredagsblomma två veckor i rad

Förra fredagen köpte sambon hem en knippe med liljor. Under veckan har de ljuvliga blommorna slagit ut en efter en och idag är de finare än någonsin när närapå alla klockor är utslagna. Någon ny fredagsblomma känns ju därför högst onödigt. Nej, vi fortsätter istället att njuta av de vackra liljorna och har vi tur så står de sig hela denna helgen också!Fredagsblomma 001Nu är det dags för mig att svida om. Jag och M tänkte nämligen styra våra steg mot någon trevlig uteservering här på Söder för att fira fredag! Trevlig helg! 

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s