Hej då ettan! 

Idag har vi kört städ- och flyttrace i Solna! Min lilla lägenhet som jag sålde för ett par månader sedan ska överlåtas till den nya ägaren i veckan. Trots att de flesta möblerna och prylarna redan flyttades i och med att jag flyttade ihop med sambon för ett år sedan så var det ändå massor med grejor att köra bort. Jag har nämligen haft lägenheten uthyrd möblerad. Förrådet där i Solna har vi dessutom använt om extraförråd och där hade vi minst sagt en hel del bråte att rensa upp bland.FAC384E105B740D2B5AB7FB3385FA8FD (3)Mina snälla föräldrar kom med släpvagn och hjälpte till med både flytt och städ vilket var mycket uppskattat! Jag och M konstaterade att det hade tagit oss hela helgen att få ordning på kaoset utan deras hjälp. Extra uppskattat är att vi även kan förvara alla möbler och prylar som vi valt att spara hemma hos mina föräldrar. Där får de bo tills vi flyttsr till större lägenhet så småningom. 11128777_10152996446200222_1518515197_n (2)Mjo, jag måste nog ändå erkänna att det känns lite smått vemodigt att lämna ifrån mig nycklarna till lägenheten nu. Jag har trivts toppen i den där lilla trevliga ettan! Men jag behöver ju å andra sidan inte känna efter särskilt länge innan jag inser att jag har det ännu bättre här på söder med han den där killen med stort H!

Foto: Bild 1 – Prospektbild av Jakob Asker, Bild 2 – mobilbild Hannarty

2 reaktioner till “Hej då ettan! 

  1. Klart att det känns lite vemodigt, det som har varit ens hem är ju ändå en så stor bit av identiteten. Får tänka på hur lycklig den nya ägaren kommer vara!

    Gilla

    1. Den nya ägaren var sprudlande glad när vi signade papperna efter försäljning så det känns kul att överlåta lägenheten till någon som verkligen vill bo där 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s